زمان تهیه: 30 دقیقه بهعلاوه زمان خنک شدن
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
کره / 180 گرم
شکر / 150 گرم
تخممرغ همزده / یک عدد بزرگ
آرد الک شده / 240 گرم
پوست پرتقال رنده شده / یک قاشق غذاخوری
فندق خرد شده / 120 گرم
طرز تهیه:
1- با استفاده از همزن برقی، خامه، کره و شکر را 5- 4 دقیقه هم بزنید تا رنگشان روشن شود.
2- تخممرغ، آرد، پوست پرتقال و فندق خرد شده را درون مخلوط بریزید و هم بزنید.
3- مخلوط را به شکل دو تا توپ درآورید سپس آن را به شکل سوسیس به قطر 5 سانتیمتر لوله کنید و فورا آن را درون کاغذ مخصوص کیک و فویل بپیچید و چند ساعت (ترجیحا در طول شب) در یخچال قرار دهید.
4- فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 4 گاز از پیش حرارت دهید و کاغذهای مخصوص کیکپزی را درون آن قرار دهید.
5- خمیر سوسیس مانند را به ضخامت یک سکه برش دهید و آنها را روی کاغذهای مخصوص پخت قرار دهید. بین کاغذها کمی فاصله دهید چرا که هنگام پخت حجم بیسکویت بیشتر میشود و نیاز به جای بیشتری خواهد بود.
6- چند دقیقه آنها را حرارت دهید و مراقبشان باشید چون به راحتی میسوزند.
7- فورا آنها را از روی سینی فر بردارید و بگذارید کاملا ترد و خشک شوند.